Albert Kuijpers 55 jaar handboogschutter

Albert Kuijpers 55 jaar handboogschutter

Tijdens de algemene jaarvergadering van VZOD is Ere-lid en vrijwilliger Albert Kuipers gehuldigd voor zijn 55 jarig lidmaatschap en bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club.

Tot midden jaren 90 altijd actief binnen de handboogsport als schutter maar ook binnen het bestuur is Albert jarenlang penningmeester geweest. Nadat hij moest stoppen met schieten is hij altijd actief gebleven voor heel veel vrijwilligerswerk binnen VZOD.

Vroeger schoten we in de Beukenhof in Odiliapeel en toen al was het Albert die voor de koffie en het bier zorgde en dat de rekeningen en contributie keurig werden betaald. De koffie was niet eenvoudig, want het was toch telkens een flink eind lopen met kopjes, schoteltjes en koffepotten om iedereen hier in te kunnen voorzien. Maar ook bij het onderhoud van onze doel in Odiliapeel heeft  Albert veel werk verzet. Toen besloten werd een eigen accommodatie te gaan bouwen vond hij dat het tijd werd dat het financiele beheer in jongere handen terecht moest komen maar bleef trouw elke training komen.

Tijdens de bouw van onze accommodatie heeft Albert zijn kunsten als vrijwilliger laten zien en was altijd van de partij als er iets gedaan moest worden. Beton storten, opperen, specie maken, spanten zetten, gordingen leggen, hij heeft werkelijk de bouw van begin tot eind mee geholpen. Zelfs met het bepalen van de hoogte van het werkblad achter de bar is rekening gehouden met de ideale hoogte voor Albert. Helaas is de foto waarop te zien is hoe dat is gedaan, niet meer te vinden. Na de opening van onze nieuwe accommodatie is Albert doorgegaan met vrijwilligerswerk in de vorm van bardiensten. Elke donderdagavond is hij te vinden op onze club, en menige andere avond of middag is hij ook te vinden achter de bar. Een voorbeeld voor veel handboogschutters, want als het schieten niet meer gaat, wil dat niet zeggen dat je niet meer op de club thuis hoort. VZOD is Albert veel dank verschuldigd voor al zijn werk en inzet voor de club. Voorzitter Henk van Oort kon hem dan ook met groot genoegen een flesje lekkers en een mooie bos bloemen overhandigen ter ere van zijn 55 jarig lidmaatschap van VZOD.

Albert, bedankt voor al je inzet en werk, alle leden en bestuur van VZOD hopen nog lang van je diensten gebruik te kunnen maken.

Jeugdlid NK

Koning schieten 2023

Sponsoravond 2023

Nieuwe TV schermen VZOD

Stimulator trofee 2023

CLINIC`S BIJ VZOD

Koningschieten 2022

120 pijlen toernooi

STIMULATOR TROFEE 2022

Stimulator trofee 2021

Koningschieten +BBQ

Lucien OutdoorNK
stimulator 2020 winnaars

CARNAVALSCHIETEN 2020

120 PIJLENTOERNOOI 2019

KONINGSCHIETEN 2019

120 PIJLENTOERNOOI 2019

SPONSORAVOND 2019

CARNAVAL SCHIETEN 2019

VZOD OOK VOOR JOU?

 Handboogschieten is voor iedereen. Laagdrempelig, voor de gezelligheid maar ook in competitieverband. Voor jong en oud.

KOM PROEFSCHIETEN

 Benieuwd hoe sterk je moet zijn voor zo’n handboog of wil je weten hoe gezellig het bij onze vereniging is? Kom proefschieten. 10 keer voor € 25,-

CLINIC OF FEESTJE

 Bij VZOD openen wij graag onze deuren voor een clinic, personeelsfeestje, bijeenkomst e.d. Geheel verzorgd met drankjes en hapjes. Alles is mogelijk.